40ste Facility Night
Donderdag 10 maart 2022 - Sheraton Airport Hotel ZaventemThema ‘Catering’
Programma
Hommage aan ‘Katja’
“De cateringmarkt van de toekomst”
De wereld van eten en drinken buitenshuis is bezig aan een pijlsnelle verandering. Een virus heeft baan gemaakt voor nieuw koop- en consumptiegedrag. Bedrijven en organisaties die al jaren in deze markt actief zijn moeten zich in een recordtempo heruitvinden. Nieuwe spelers verschijnen op het strijdtoneel om de harten van de gast voor zich te winnen. Waar schuilen kansen voor groei op momenten met tegenwind? Waar moeten we alert voor zijn? Foodservice Alliance schetst kansen en bedreigingen voor de markt van morgen.
“Koken is geen kunst, maar een ambacht” – Weliswaar in de 2.0 versie… “
De centrale keuken AZ Zeno werd in de “Gault & Millau” editie Knokke Heist geroemd voor de lekkere maaltijden die dagelijks voorgeschoteld worden aan de patiënten. De keuken produceert maaltijden in artisanale bereidingsprocessen in een hoogtechnologische omgeving, tegelijk doorspekt van duurzaamheid en respect voor de omgeving. In 2022 start men zelf met de aanleg van een 3.5ha groot voedselbos.
“Biociden in de keuken”
In het ziekenhuis AZ Jan Palfijn Gent heeft men bij de opstart van een nieuw contract voor de catering de focus gelegd op kwalitatieve en gezonde voeding voor patiënten, personeelsleden en externen. Innovatie in het brede geheel waarvan er diverse deelprocessen zijn waaronder afvalbeheer. Het afvalbeheer in het ziekenhuis is algemeen een hoge kost. Binnen de catering wordt ook heel wat afval geproduceerd. Hoe gaan we daar efficiënt en kostenbesparend mee om.
“De invloed van de fysieke omgeving op het eetgedrag.”
“The chocolate Box in Lokeren : ‘s Werelds grootste distributiecentrum in chocolade”
Marc stelt ook de chefs van de avond voor.
Catering by ‘White Signature’ and supported by Solucious, Nespresso & Brita
Wenst u uw bedrijf te promoten via de facility nights?
contacteer ons