(+32) 0475 55 00 73 pw@kicom.be
Selecteer een pagina

40ste Facility Night

Donderdag 10 maart 2022 - Sheraton Airport Hotel Zaventem

Thema ‘Catering’

Programma

11.30u
Opening Sedus Co Working Space (werkplekken, wifi, Nespresso koffie)
13.15u
Onthaal in de Food Alley (geen lunch maar wel ‘tasting’ van delicatessen)
14.30u
Opening Facility Nights door Patrick Wendelen
Hommage aan ‘Katja’
14.55u
Food Service Alliance – Gert Laurijssen, CEO

“De cateringmarkt van de toekomst”
De wereld van eten en drinken buitenshuis is bezig aan een pijlsnelle verandering. Een virus heeft baan gemaakt voor nieuw koop- en consumptiegedrag. Bedrijven en organisaties die al jaren in deze markt actief zijn moeten zich in een recordtempo heruitvinden. Nieuwe spelers verschijnen op het strijdtoneel om de harten van de gast voor zich te winnen. Waar schuilen kansen voor groei op momenten met tegenwind? Waar moeten we alert voor zijn? Foodservice Alliance schetst kansen en bedreigingen voor de markt van morgen.

15.20u
AZ ZENO – Pieter Desmedt, Manager Catering

“Koken is geen kunst, maar een ambacht” – Weliswaar in de 2.0 versie… “
De centrale keuken AZ Zeno werd in de “Gault & Millau” editie Knokke Heist geroemd voor de lekkere maaltijden die dagelijks voorgeschoteld worden aan de patiënten. De keuken produceert maaltijden in artisanale bereidingsprocessen in een hoogtechnologische omgeving, tegelijk doorspekt van duurzaamheid en respect voor de omgeving. In 2022 start men zelf met de aanleg van een 3.5ha groot voedselbos.

15.40u
IBEVE – Gloria Noorts, Preventiedeskundige levensmiddelenhygiëne

“Biociden in de keuken”

16.00u
Koffiepauze
17.00u
AZ Jan Palfijn – Lieslot Bostoen, Facilitair Manager

In het ziekenhuis AZ Jan Palfijn Gent heeft men bij de opstart van een nieuw contract voor de catering de focus gelegd op kwalitatieve en gezonde voeding voor patiënten, personeelsleden en externen. Innovatie in het brede geheel waarvan er diverse deelprocessen zijn waaronder afvalbeheer. Het afvalbeheer in het ziekenhuis is algemeen een hoge kost. Binnen de catering wordt ook heel wat afval geproduceerd. Hoe gaan we daar efficiënt en kostenbesparend mee om.

17.15u
IBEVE – Hilde Vandenkieboom, Preventiedeskundige arbeidsverpleegkundige

“De invloed van de fysieke omgeving op het eetgedrag.”

17.30u
Barry Callebaut & WDP – Willy Raemdonck , Site Manager Global Distribution Center (Barry Callebaut) | Koen Baele, Project Manager (WDP)

“The chocolate Box in Lokeren : ‘s Werelds grootste distributiecentrum in chocolade”

18.00u
Gault Millau & de Chefs – Marc Declerck, CEO

Marc stelt ook de chefs van de avond voor.
18.15u
Uitnodiging tot de receptie in de Food Alley
19.15u
Diner gevolgd door open bar

Catering by ‘White Signature’ and supported by Solucious, Nespresso & Brita

Wenst u uw bedrijf te promoten via de facility nights?
contacteer ons